Täällä Jyväskylässä vietimme eilen upean ilotulituksen voimalla Joulukadun avajaisia ja joulumarkkinoita. Tavaratalot pukeutuvat joulun juhla-asuun ja voi kuinka ihania löytöjä ja ihanuuksia on taas tarjolla.

Varmasti jokaisen sisustajan pieni suuri sydän saa upeita ahaa elämyksiä omaan kotiin. Pikku hiljaa myös omakin kotini alkaa valmistumaan joulun viettoon, jotta ei joulun alla tarvitse kiirehtiä.  Olen niin hullaantunut pienistä enkelin siivistä, että niitä on ripusteltu ympäri kotia joulukuusta myöten.  :)

Kun lumi vielä puuttuu niin valoilla saa tunnelmaa aikaiseksi ja erilaisia sisustusratkaisuja olenkin tehnyt valoja hyödyntäen.


Rakastan kynttilöiden tuomaa pehmeää valoa ja tässä taljan päällä hempeä asetelma talvikotiin


Vihdoin valkea joulukuusi, johon laittaa oma tekemät joulukoristeet!!! Latvatähden sijaan laitoin kuuseeni valkoiset enkelinsiivet, joissa vaaleanpunaista glitteriä ja hopean väriset joulukellot, joissa hopea glitteri reunassa 

 

Nalletaulu sai omat jouluvalot tuomaan tunnelmaa

 

Vanhaan kehykseen laitoin omatekemän joulukranssin ja kranssiin valot, taulussa lukee hopealla Faith Hope Love (eli suomennettuna usko toivo rakkaus ja sitähän me kaikki tarvitsemme ja ansaitsemme)